Author

janadamse

Jan Adamse is een gepassioneerde Friese schilder woonachtig in Sneek. Als kunstschilder beschikt Jan over een grote kennis aan materialen en gereedschappen waarbij oude schilderstechnieken worden toegepast in een nieuwe beeldtaal . Zijn werken balanceren tussen herkenbaarheid en abstractie met steeds weer andere thema's . Jan maakt zowel vrij werk als in opdracht d.w.z. portretten , bedrijfsdecoratie en muurschilderingen . Ook komt het voor dat Jan wordt gevraagd om een schilderij te maken van een overleden dierbare. Jan geeft aan dat het de herinnering is die nooit vergaat, dat kan een mens zijn, maar ook een dier. Naast zijn vrije werk als kunstschilder geeft Jan schilderscursussen en workshops.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.