Jan is ook werkzaam als docent decoratie schilderen, waarbij hij veel gebruik maakt van oude specialistische technieken.
Op zoek naar een schilder workshop of schilder cursus? Dan bent u hier op het juiste adres. Want zo geeft Jan schildercursussen en -workshops in zijn atelier aan huis of op locatie. De cursus/workshop is zowel geschikt voor beginners en gevorderden

Cursussen

Na een korte introductieles met een demonstratie schilderen, leert u palet gebruik, kleuren mengen en verschillende technieken. Daarna gaat u, onder begeleiding van Jan als groep of individueel een eigen schilderij maken.

De groepen hebben ongeveer 8 deelnemers en voor iedere cursist is er veel individuele aandacht. U werkt in uw eigen tempo en niveau. U schildert wat jij wilt en Jan speelt hier op in. U kunt zich aanmelden voor een cursus.  Instromen in de huidig lopende cursus is, bij plek, altijd mogelijk.

Workshops

Aanmelden voor een workshop schilderen is zowel individueel als groep mogelijk. Er wordt dan in overleg met andere deelnemers een datum geprikt. Bij grote groepen kan de workshop ook op locatie of met een zelfgekozen thema gegeven worden.